Je account en gegevens verwijderen
FleetHub · IT-SmartSystems
FleetHub is wagenparkbeheer voor bedrijven. Je account hoort bij de firma die je uitnodigde. Zo laat je je account, en de gegevens die erbij horen, verwijderen.
Verwijdering aanvragen
- 1Vraag het aan een beheerder van je firma
Een beheerder kan je verwijderen bij Gebruikers. Je toegang stopt op dat moment en je persoonsgegevens gaan weg bij de firma. - 2Of stuur ons een bericht
Mail vanaf het adres waarmee je aanmeldt, met als onderwerp “Account verwijderen”. We bevestigen binnen 30 dagen. - 3De hele firma stopzetten
Een beheerder kan ons vragen de firma stop te zetten. We verwijderen dan de firma met haar wagens, boekingen en schademeldingen.
Ons adres: info@fleethub.be
Wat er verwijderd wordt
- Je naam, je e-mailadres en je aanmeldgegevens.
- Je boekingen, je schademeldingen en de foto’s die je eraan toevoegde.
- Bij het stopzetten van een hele firma: ook haar wagens, documenten en kilometerstanden.
Wat blijft, en hoe lang
- Facturen en betaalgegevens, zolang de boekhoudwetgeving ons verplicht ze bij te houden.
- Een kopie kan nog in een back-up zitten tot die in de gewone omloop vervalt.
Het volledige verhaal over wat we met persoonsgegevens doen staat in onze Privacy.